Costume Hermione pentru femeie și fată

Dacă ai fost mereu prima din clasă și visul tău este să lucrezi la Ministerul Magiei... atunci la următoarea petrecere de costume nu îți poate lipsi costumul tău de Hermione.

Și asta pentru că cea mai bună prietenă a lui Harry Potter este unul dintre personajele noastre preferate. Inteligentă, curajoasă, hotărâtă și foarte loială. Are totul! Exact ca și costumul nostru Hermione pentru fetițe și pentru femei, care sunt pline de detalii.

Dar, cum sunt costumele noastre de Hermione? Costumul Hermione Granger include tunica Gryffindor cu scutul ei și o rochie care reprezintă uniforma de Hogwarts cu fustă și pulover gri și cămașă albă cu cravată asortată. Dacă preferi pantalonii, poți alege și tunica Gryffindor și să te îmbraci cu pantaloni negri și cămașă albă.

Dacă vrei să adaugi touch-ul final costumului tău de Hermione Granger, poți opta pentru eșarfa Gryffindor și, desigur, nu uita de bagheta ta Hermione! Știi deja: agitați și loviți!

Pufosește-ți puțin părul sau cumpără una dintre perucile noastre de Hermione și obține look-ul perfect cu ajutorul costumului de Harry Potter pentru femei sau a costumelor noastre Hermione pentru fetițe.

Și dacă Gryffindor nu este casa ta preferată... nu-ți face griji pentru că avem mult mai multe costume Harry Potter pentru adulți și copii din Slytherin, Ravenclaw sau Hufflepuff cu care cu siguranță vei obține puncte extra în Cupa Caselor.

Și, amintește-ți! Este Leviooosa, nu Leviosá!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 20 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top