Costume Elena din Avalor oficiale

Ia-ți sceptrul magic și transformă-te în cea mai aventurieră prințesă Disney, cu aceste costume oficiale Elena din Avalor!

Nu poți pierde desenele animate ale Prințesei Disney latine, în care te vei putea transforma cu această selecție de Costume Elena din Avalor (Elena of Avalor).

Elena din Avalor este o tânără de 16 curajoasă, vivace care cântă la chitară și domină la perfecție luptele cu sabia. Are păr lung negru și obișnuiește să poarte o rochie foarte elegantă atunci când este regină și o rochie mai simplă purtată zi de zi. Ambele sunt de culoare roșie cu detalii roz.

Din cauza unui blestem al unei vrăjitoare, Elena a fost blocată într-o amuletă pentru mulți ani, dar acum cu înțelepciunea și veselia sa este dispusă să-și apere poporul alături de comisia de experți în care se află cancilierul Esteban, vărul său, bunicii și amica sa Naomi.

Costumul Elena din Avalor pentru fată este unul dintre cele mai dorite cadouri de aniversare și fără îndoială cel mai nou și original costum Disney din desenele animate de pe Disney Channel.

În magazinul tău online Funidelia, vei găsi costumele Elena în versiunea clasică și deluxe, pe care le vei putea asorta cu un accesoriu precum o sabie, o coroană sau o perucă. Distrează-te transformându-te în frumoasa și curajoasa prințesă Elena din Avalor!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 2 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top