Costume Animale pentru Adult

Cui nu-i place o petrecere în costume? Pe lângă Carnaval și Halloween, aniversările, petrecerile de burlăcie sau de burlăcițe, grătarele cu prietenii sau petrecerile familiale se pot transforma în super petreceri amuzante dacă punem ca condiție ca toată lumea să vină îmbrăcată într-un costum animal adult. La Funidelia vei găsi sute de idei pentru a putea să-ți organizezi petrecerea și să te costumezi, dar fără îndoială, datorită versatilității lor, costumele vedetă sunt costumele de animale pentru adulți.

Indiferent care sunt preferințele tale, vei găsi întotdeauna un costum de animal pentru adult care se va potrivi ție îți place să te costumezi în pereche? există o mulțime de combinații pentru asta: pisică și șoarece, scroafiță și lup… îO mare petrecere în costume în familie? Organizează o fermă întreagă, crează-ți propria versiune a „Cartea Junglei" sau reconstituie adâncul mării cu tot felul de animale marine. Tu doar trebuie să-ți lași imaginația să zboare și noi vom pune la dispoziție costumele de animale.

De asemenea, cu costumele de animale pentru adulți, vei putea întotdeauna să adaugi propria ta notă personală care va face diferența adăugând machiaje și accesorii de tot felul: un iepure zombie pentru Halloween, un porc bucătar la un grătar, o găină rocker pentru un festival de muzică... Nu există limite pentru imaginație și cu un costum de animal pentru adulți, succesul și distracția sunt garantate îți dă Funidelia cuvântul!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 196 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top